Известие

Collapse
No announcement yet.

Манията Спринт продължава!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Манията Спринт продължава!!!

Най накрая и аз реших да се направя на модерен и си купих Спринт. Проблема при мен беше че не исках някакъв гнилоч с нередовни документи,а нещо върху което може да се работи с кеф.Мисля че накрая успях и попаднах на нещо което си заслужава и е с почти перфектно купе от към ламарина.Купих си и донор(Старт от скрапа), на Данчо спринта и с колегата Дригата ще направим опит да го направим колкото се може по близко до оргиналния му вид. Хубавеца е родом 1978г в Италия.
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

ами честито от мен.лека работа по спринта(макар че всяка работа дето се работи с кеф е лека....)
    P.S.капачката е страхотна

Comment

евала бе Лисане

Хайде добре дошъл в мини клуба. Краси Рангелов има заден стоп като твоя чисто нов.Толкова е хубава ,че чак ти завиждам.Дай малко история от къде я намери.
      Ако имах 100 бона,ще си купя Брера.Но имам Спринт 1500.82г.не е QV

Comment

Красота !!! И е преди 'фейслифта' Успех!!!
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Бравоз бе, хем от първите хем пък и запазен Успех няма да ви пожелавам защото знам, че ще го направите, а и знаете как, хайде на феста да сме повечко пък и различни, екстра!

Comment

Поздравления Наистина за годините си е впечатляващ Ще следя с интерес реставрацията
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

Айдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт

Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Саше ,ЧЕСТИТОООО!!!, много се радвам за тебе старата и истинска техника наистина ВМАНЯЧАВА !!!,и като за начало и ако разбира се нямаш нищо против ти подарявам два стопа и ти пожелавам успех в начинанието ,знам че си свестен човек и ще обърнете с ДРИГАТА необходимото уважение на този УНИКАТ ,ПОЗДРАВИ !!!!
                -Аз си мисля нещо, мисля си .
                -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Краси много мерси за подарака,знаеш че много разчитам на тебе.
                  0899832271 Сашо

Comment

Този Спринт го намерих съвсем случайно,дойдоха едни момчета да ми предлагат една 33 16в с дупка в блока,но аз не проявих интерес и те токава ми показаха снимки на телефона.Те твърдяха че колата няма ръжда и не е карана повече от 10г и седи в гараж.Дригата каза-няма Спринт без ръжда- и в предвид доста високата цена която беше обявена,общо взето нямаше смисъл да се ходи до Алдомировци,така се казва селото на около 40км от София. За този Спринт бях чувал преди доста години и дори бях правил опит да го намеря но не стана,а сега ми идва на крака при мен.Отиваме да го гледаме една вечер Аз,Дригата и Джордан и гледаме и невярваме 30мин. гледаме,залягаме чукаме ламарината търсиме кит но няма. А продавачките две жени викат- Е тетекова чукане по кола не сме виждали,да не купувате тикви че я чукате колко-,а аз вече знаех че това е моя Спринт. За хватките които направих да го купя няма да разправям,защото имаше доста проблеми. Е такава е историята на този хубавец,интересното е че го палихме и всичко му работи,направо не е за вярване!!!!!
                    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                      Айдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт

Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ...
                      То верно че ще е Спринт срещу Спринт,но не моя Спринт,аз там няма да участвам. Живот и здраве и малко повече време ще съм в по горна категория
                      0899832271 Сашо

Comment

Честито и от мен... дай боже на всеки да попадне подобен
                        Не става само с Алфа, требе и акъл...
                        Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                        Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Евала! Седалките са уникални! Много удоволствие да ти носи, не само от ремонтирането!
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

браво колега и честито.виждал съм я и наистина колата е в много добро състояние.даваи смело и безотговорно и да не ти пука от дребни проблеми.

Comment

Брао бе младеж Успех баце
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X